Brilleglass

Det er mange alternativer når du skal velge brilleglass som vil gi deg det optimale syn og passe inn i hverdagen din. Jeg skal naturligvis veilede deg så dette ikke blir et vanskelig valg.

BrilleBussen bruker kvalitetsglass fra bl.a. Rodenstock og Essilor.

 

Glass med flere styrker


Er et brilleglass, som vil forbedre ditt syn på alle avstander. Du kan lese, se tv og se på lang avstand uten å bytte briller. De leveres som progressive med usynlig lesefelt eller som bifokal med synlig lesefelt.

Enkeltstyrke brilleglass


Er du nær- eller langsynt kan dette løses med et enkeltstyrkeglass. De brukes ofte til å gå med, som tvbrille, lese eller kjørebrille. Noen trenger også slike  glass foran pc'en.

Solbriller med styrke

Solbriller med styrke kan slipes både som flerstyrkeglass og som enkeltstyrke. Det gir deg klart og behagelig syn, når solen skinner. Vi leverer også polariserte solbrilleglass som er fantastiske til å fjerne reflekser fra vann, snø eller våte veier.

Behandling mot riper i glass

På plastikkglass anbefaler vi en ekstra hærding, som beskytter bedre mot riper og dermed forlenger glassets levetid.


Behandling mot reflekser i glass

Vi kan gi dine nye glass en refleksbehandling, som betyr, at de ikke gir øynene irriterende gjenskinn fra sollys, pc-skjerm, elektrisk lys osv. Med denne behandlingen blir det også lettere for andre å se dine øyne fordi glassene virker nesten usynlige.

.

Blålysfilter

Brilleglass med blålysfilter reduserer blått, synlig høyfrekvent lys fra skjermer, mobiltelefoner og nettbrett. Det minsker dermed risikoen for trette og irriterte øyne samtidig som det øker kontrasten.

OBS: Vanlige brilleglass som reduserer det blå lyset, er ikke filterbrilleglass som blokkere det blå lyset. Disse glass er medisinske farget filterbrilleglass, oftest gule eller orange. Brillebussen selger også disse.

lagt til handlevogn